Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Kamala by nezautočil na hráče černé pleti. Zaútočil jen na bělocha, protože věděl že mu to projde. Fyzický útok měl jasně rasový podtext. Kamalu vyloučit doživotně.

7 1
možnosti
OF

Naprosto přesně napsané. Je to stejné jako s Michalákovou, o které člověk ze sociálky, který měl možnost na vládě vidět spis z Norska, řekl, že s tímhle by o děti přišla i u nás. Stejné jako se Saganem, který pašoval migranty, stejné jako se členem nebezpečného gangu, kterého v sebeobraně zabili v Británii. Lidi prostě budou hájit svoje krajany i když v právu nejsou. Ale ono je to tak možná správně, občas je potřeba držet spolu bez ohledu na okolnosti.

1 5
možnosti
Foto

Video jasně ukazuje, že nikdo na světě, krom toho hráče, kterému to Kúdela s rukou na ústech říkal, nemohl ta slova Kúdely slyšet. leda by měl uši jako netopýr. Nikdo nebyl tak blízko, aby to slyšel. Buď jste video vůbec neviděl, nebo jste úplně mimo realitu...

27 0
možnosti
MD

nemáte pravdu. glasgowská 15ka stoji hned vedle, navic v mistech, kde Kudela nema prikryta usta (cili mu na ne vidi), navic reaguje ihned, tj. neceka, nebo nedomlouva se s Kamarou. ps. Myslim, ze trest pro Kudelu by rozhodne nemel byt vyssi, nez pro kamaru za napadeni. Ale tim zatloukanim to cele zhorsuje. V anglosaském světě se hodně dá na priznani a omluvu. Plead guilty or not guilty?

2 2
možnosti
AF

A44l90e98š 44F88r36ý85b48a

15. 4. 2021 14:03

Měl by se přiznat, že zavraždil svou babičku.

6 0
možnosti
RK

Škoda, že autorova logika může být stejně správná jako chybná. Jasné a logické může být, že Kúdela to řekl záměrně a záměrně lhal. A stejně tak to může být, že ego, frustrace a neschopnost hráčů rangers po nepovedeném utkání vedla k tomu, že Kamara slyšel něco jiného, nebo co od pořadného východoevropana očekával, že uslyší. Podle mě je to dokonce logičtější vysvětlení. At si každý po náročném fyzickém výkonu a v psychickém vypětí zkusí tichou poštu se zakrytou rukou. Bude se divit, co ten druhý uslyší. Na dětských letních táborech běžná věc.

8 0
možnosti

https://www.youtube.com/watch?v=yi0jSAAIp_g&ab_channel=JitkaMoodyMagaz%C3%ADn

Tady mate analyzu proč svědci nejsou. Tolik asi k důkazům komise a přiznáni.

1 0
možnosti
Foto

Souhlas R^. Jenže z Kúdely je mezitim narodní hrdina a každý, kdo mu nevěří, je označen za zrádce nebo dokonce levicového progresivistu.

7 3
možnosti
MD

jojo, presne. Právě si připojil i Hrad.

1 1
možnosti
JJ

J88a32n 20J23a30n33u62š16k27a

15. 4. 2021 13:29

rasisticka nadavka je uplne stejna jako nerasisticka, kdo rozlisuje nadavku na rasisticke anerasisticke je rasista. kdo tresta nadavky vice nez fyzicke napadani by nemel byt urazen ale fyzicky napaden.

9 1
možnosti
MG

Nesouhlasím. Není nadávka jako nadávka. Jsou nadávky, které byť vulgárně ale přece věcně komentují to, kvůli čemu člověku nadáváme. Když nás například někdo poškodí tím, že jednal iracionálně, nazveme ho třeba idiotem a už to je sprostější, než slušně s ním diskutovat o jeho chybě...ale proč útočit na atributy jeho osoby, které s incidentem nemají nic společného a nazývat ho černým idiotem, teplým idiotem nebo židovským idiotem? To už je podpásovka, není to jen drsnější vyjádření toho, co nás v té chvíli skutečně žere.

3 3
možnosti
VP

Každá nadávka je jen nadávka do chvíle, kdy rasista k ní přidá rasistická nadávka. Fotbalista Kúdela není potrestán za nadávku nebo rasismus, ale za to, že je bílý. Ta samá nadávka od černocha by nebylo rasistické. Exemplární trest dostal, protože UEFA využila možnost hodit to na Východoevropana, protože vědí, že v jejich rozhodnutí je podpoří celý pokřivený západní svět.

8 4
možnosti
MG

Jasně, nazvete někoho negrem a rasista nejste vy, ale ten, kdo to označí za rasistickou nadávku. Logika stejně už dávno vyšla z módy.

4 2
možnosti
Foto

Takže se má Kúdela přiznat k něčemu, co jste si vymyslel, aby byl správný chlap?

18 2
možnosti
Foto

Vždyť je nad slunce jasné, že Kúdela použil rasistickou nadávku. Věřite mu jen proto, že je to Čech (možná Slovák podle příjmení)?

2 10
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1502x
Soudní překladatel (NJ).

FFUK obor filosofie.

Bibliografie:

Svatý grál na čtyřech rovinách bytí, Malvern 2014

Hérakleitos ve světle mythické moudrosti, Malvern 2017

Ódinova cesta, Fabula 2023

Záliby - příroda, klasická hudba, šachy.

Seznam rubrik